Bindweefselbehandeling

Bindweefselmassage voor het Gezicht

Een bindweefselmassage is een stevige massage om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Een ander doel van de massage is om de verschuifbaarheid en de opneembaarheid van de oppervlakkige en diepere huidlagen te bevorderen. Er wordt een speciale techniek toegepast, door middel van een mechanische prikkel, waarbij invloed wordt uitgeoefend op het onderhuids bindweefsel. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibrolasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging. Versteviging wordt bereikt doordat de eiwitten in het bindweefsel geactiveerd worden om water op te slaan.

Vooral wanneer u voor het eerst een bindweefselmassage ondergaat kan de massage ietwat pijnlijk zijn. Er kunnen verklevingen in de huid aanwezig zijn die losgetrokken worden. Na één of enkele behandelingen zal het pijnlijke gevoel afnemen. Door de intensieve massage kunnen er roodverkleuringen en onderhuidse bloedinkjes ontstaan. Onder normale omstandigheden trekt dit snel ( één tot enkele dagen) weg.

Toepassing: Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. (m.u.v. verse littekens). Tekenen van het verouderingsproces kunnen behandeld worden.

Massage van littekens: Verse littekens mogen niet gemasseerd worden. Het is het werkterrein van de fysiotherapeut om bij nieuw gevormde littekens de verschuifbaarheid van de huid te vergroten. Littekens van brandwonden komen ook niet in aanmerking voor massage. Bij kleinere, oudere littekens, die oppervlakkig in de huid liggen, is het soms mogelijk om het litteken zelf en de huid eromheen soepeler te maken.

Behandelingen

Bindweefsel Massage Treatment Gezicht
45-60 min € 59,50

 

Behandeling afspraak maken 
Telefonisch 06-28975349 
Mail verzorgingssalonjomi@hetnet.nl

  

  

  

  

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service