DermaOXY

DermaOXY is een briljant huid- en hoofdhuidbehandelingsconcept dat actief werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en een droge huid. DermaOXY is de toekomst van natuurlijke huidverbetering met producten voor de huid en hoofdhuid.

Een behandeling ontwikkelen op een natuurlijke manier met zichtbaar resultaat. DermaOXY behandelingen en producten zorgen voor verzorging van huid en de hoofdhuid met het actieve hyaluronzuur, anti-oxidanten en actieve vitamines die er voor zorgen dat de huid zijn eigen cellen activeert om collageen aan te maken.

In een DermaOXY behandeling wordt een laagje met serum aangebracht op de huid, dit wordt zachtjes in de huid gedrukt door lucht en 90% zuurstof. Dit geeft de huid, of hoofdhuid, een aantal anti-oxidanten en verstevigt de anti-oxidanten die al aanwezig waren. Het serum bevat natuurlijke ingrediënten die rimpels verminderen.

Een DermaOXY behandeling geeft direct resultaat, al na de eerste behandeling, zonder chirurgie of injecties!

Ons lichaam krijgt door de jaren heen veel te verduren door invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en/of chemische stoffen. Van binnenuit kunnen andere negatieve factoren zoals verkeerde voeding, stress en medicijnen van grote invloed zijn. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en herstelt minder snel. Er ontstaan rimpeltjes, fijne lijntjes en de huid wordt droger.

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. Huid en hoofdhuid kunnen met DermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. De belangrijkste werkzame stoffen in de DermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

Daarbij ziet u gelijk resultaat, zonder chirurgische ingrepen of injecties.

“Huidverbetering met zuurstoftherapie: uw huid 3 tot 6 jaar jonger!”

Naar mate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe
slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping. Met DermaOXY zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Welke effecten heeft DermaOXY op uw huid?

Gezicht/huid:

  • Fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder
  • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan
  • De vochtbalans in de huid wordt hersteld
  • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer
  • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

Hoofdhuid en haar:

  • Vergroot de groei, kracht en elasticiteit van het haar
  • De vochtbalans in de hoofdhuid wordt hersteld
  • Voegt voeding toe aan het haar en de hoofdhuid
  • Stimuleert cel-vernieuwing en doorbloeding
  • Voegt een natuurlijke glans en zachtheid toe aan het haar

Behandelingen

DermaOXY Zuurstof behandeling
45 – 60 min. € 59,50 (Huidverbetering) 

Micro- Derma Zuurstof behandeling
45- 60 min € 99,- (huidverbetering)

 

Behandeling afspraak maken 
Telefonisch 06-28975349 
Mail verzorgingssalonjomi@hetnet.nl

 

 

  

  

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service