home

Welkom op de website van Schoonheidssalon Jomi.  Mijn naam is Jolanda van Arkel In mijn schoonheidssalon in Beesd, werk ik met het merk Botanical Beauty.

Met deze 100% Natuurzuivere & Biologische productenlijnen is er voor elk huidtype een juiste behandeling mogelijk.

Of er nu wordt gekozen voor een gezichtsbehandeling of een spa pedicure voor een goede verzorging van de huid met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies bent u bij mijn beauty salon aan het juiste adres.

Schoonheidssalon Jomi is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon gelegen aan de Kon. Julianastraat 81 in Beesd. Mijn schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en vakkundig en onderbouwd advies. U kunt in onze schoonheidssalon even helemaal tot rust komen, echt een moment voor uzelf.

Schoonheidssalon Jomi is sinds 2006 uitgegroeid tot een schoonheidssalon die keuze biedt uit verschillende specialistes en behandelingen. U kunt terecht voor gezichtsbehandelingen, bindweefsel massages, microdermabrasie, dermaOXY, waxing,  voetverzorging, manicure, en huid verbetering behandelingen.

Meer informatie kunt u vinden op mijn site.

De laatste nieuwstjes omtrent onze schoonheidssalon. Als eerste op de hoogte zijn van acties en kortingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram Schoonheidssalon Jomi Beesd

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn schoonheidssalon te Beesd!

Uw natuurlijke Schoonheidsspecialiste,

Jolanda van Arkel

 

 

Nieuwsbrief Schoonheidssalon Jomi

    

 

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service