Microdermabrasie

 

BRAZY: ONZE NIEUWSTE MICRODERMABRAZY-TECHNOLOGIE

Hi, aangenaam!

Dit is Brazy. Onze nieuwste aanwinst in de salon. Brazy helpt ons om te zorgen dat u straks met een gezonde en jonger ogende huid de deur uitloopt. Laat u niet misleiden door zijn kanppe looks, want Brazy is een kei in zijn vak: microdermabrasie wel te verstaan. Dat komt door die ongelofelijke sterke motor in zijn lijf: die zorgt ervoor dat de microkristallen hun werk optimaal kunne doen. Bovendien weet hij als geen ader wat hygiëne is.

    

 

NOG EVEN OVER MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is de manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen van aluminiumdioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuüm en met behulp van een smal ‘zuigertje’over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze kristallen zijn ontzettend hard- alleen diamant is harder- en zijn onoplosbaar. Hierdoor kunnen ze de huid niet verslappen. Een allergische reactie is niet mogelijk, dus iedereen kan genieten van deze behandeling.

WAT DOET BRAZY DAN PRECIES VOOR U?

Hij verwijdert dode huidcellen
Verbetert de bloedcirculatie
Versnelt de celdeling
En stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
Zodat u een gladdere, stevigere en frisse huid krijgt!

Brazy is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in ons salon krijgt! Dankzij de microderma BRAZY behandeling staat de huid namelijk open om alle goede voedingstoffen te kunnen ontvangen. Deze nabehandeling is een essentiële stap om de huid te laten herstellen en het resultaat te optimaliseren.
TIP!
Breng na de behandeling om de twee uur een SPF 50 aan om de schade van UV-straling te weren. Sowieso is het beter om de eerste twee weken niet in de directe zon te komen.
Zeker als u deze behandeling in een kuurvorm neemt, dus zo’n zes tot acht keer met tussenpozen van tien tot veertien dagen en met een onderhoudsbeurt eens in het kwartaal zult u zien dat uw huid er veel egaler, stralender, jonger en zuiverder uitziet. Niet schrikken als Brazy u dus een knipoog geeft zodra u weer naar huis gaat.

WILT U BRAZY GEWOON EENS ZELF ERVAREN?
Vraag het mij gerust. Ik leg u graag uit wat hij voor u kan doen.

MICRODERMABRAZY BEHANDELING BASIS
40 min. € 59,50
Reiniging, peeling met microdermabrazy, liftend masker en afsluitend een dagverzorging met de Multi Repair Créme en een SPF 50.

MICRODERMABRAZY BEHANDELING ALL IN
60 min € 85,-
Reiniging, wenkbrauwen epileren/harsen, peeling met microdermabrazy, massage gelaat hals en decolleté, liftend masker, magneetmassage hoofd, gelaat, hals en decolleté en afsluitend een dagverzorging met de Multi Repair Créme, Oogserum, Anti-oxidanten serum en een SPF 50.

MICRO DERMA BRAZY BEHANDELING
60 MIN € 99,00
Reiniging, peeling met dermabrazy, liftend masker, insluizen hyaluronserum onder druk van zuurstof en afsluitend een dagverzorging met de anti-rimpel créme, oogserum, anti-oxidanten serum en een SPF 50.

 

Behandeling afspraak maken 
Telefonisch 06-28975349 
Mail verzorgingssalonjomi@hetnet.nl

 

 

 

 

 

  

  

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service