NAOBAY Gezichtsbehandelingen

HUIDVERZORGING

Een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine is onmisbaar voor het behoud van een gezondogende, frisse huid! Ondanks als je al een dagelijkse huidverzorging onderhoud is het belangrijk om jouw huid eens in de maand (max. 6 weken) over te laten aan de schoonheidsspecialiste!

 

WAAROM NAOBAY HUIDVERZORGING?

De Naobay producten die in de gezichtsbehandelingen worden gebruikt, bestaan uit 100% pure, zuivere en natuurlijke ingrediënten, tevens vrij van toxische stoffen of andere ingrediënten, zoals parabenen, siliconen of PEG's die schadelijk kunnen zijn voor de huid. 

De Naobay producten sluiten de huid niet af, zodat de huid kan blijven ademen en het zuurstof krijgt die het nodig heeft. De geuren zijn zacht, natuurlijk en maakt de beleving compleet. 

De Naobay producten zijn ook in de salon te verkrijgen om de behandeling thuis voort te zetten. Bent u niet in de gelegenheid om de producten af te halen in de salon en is uw créme op, dan kunt u ook online in de shop bestellen.

 

 

 

Naobay Gelaatsverzorging

Gevoelige huid / alle huidtypen / anti aging

Reiniging van de huid,  dieptereiniging,  verwijderen onzuiverheden,  modelleren wenkbrauwen,  verven wimpers en / of wenkbrauwen, harsen bovenlip en / of kin, massage gelaat en decolleté,  masker en afsluitend een dagverzorging 

Duur 75 minuten

Gevoelige huid / alle huidtypen / anti aging

Reiniging van de huid,  dieptereiniging,  verwijderen onzuiverheden of modelleren wenkbrauwen,  masker en afsluitend een dagverzorging 

Duur 45 minuten