NAOBAY Gezichtsbehandelingen voor mannen

HUIDVERZORGING VOOR MANNEN

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan de schoonheidssalon.

De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijselen zijn sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerte tekenen onmiddelijk in actie te komen.

Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist eens in de maand (max. 6 weken). In de salon kunen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.

Naast de onderstaande gezichtsbehandelingen for men zijn ook de volgende huidverbeterende behandelingen geschikt voor de mannenhuid zoals de  Microdermabrasie en ZeitGard behandelingen of een combinatie daarvan.