Over dermaOXY

Over dermaOXY

DermaOXY is een briljant huid- en hoofdhuidbehandelingsconcept dat actief werkt tegen rimpels, fijne lijntjes en een droge huid. DermaOXY is de toekomst van natuurlijke huidverbetering met producten voor de huid en hoofdhuid

Ons idee

Een behandeling ontwikkelen op een natuurlijke manier met zichtbaar resultaat. dermaOXY behandelingen en producten zorgen voor verzorging van huid en de hoofdhuid met het actieve hyaluronzuur, anti-oxidanten en actieve vitamines die er voor zorgen dat de huid zijn eigen cellen activeert om collageen aan te maken.

In een dermaOXY behandeling wordt een laagje met serum aangebracht op de huid, dit wordt zachtjes in de huid gedrukt door lucht en 90% zuurstof. Dit geeft de huid, of hoofdhuid, een aantal anti-oxidanten en verstevigt de anti-oxidanten die al aanwezig waren. Het serum bevat natuurlijke ingrediënten die rimpels verminderen.

Een dermaOXY behandeling geeft direct resultaat, al na de eerste behandeling, zonder chirurgie of injecties!

Waarom precies?

Ons lichaam krijgt door de jaren heen veel te verduren door invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en/of chemische stoffen. Van binnenuit kunnen andere negatieve factoren zoals verkeerde voeding, stress en medicijnen van grote invloed zijn. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en herstelt minder snel. Er ontstaan rimpeltjes, fijne lijntjes en de huid wordt droger.

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. Huid en hoofdhuid kunnen met dermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. De belangrijkste werkzame stoffen in de dermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

Daarbij ziet u gelijk resultaat, zonder chirurgische ingrepen of injecties.