Onze AVG Privacyregels

.
Schoonheidssalon Jomi respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Schoonheidssalon Jomi zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Bescherming Persoonsgegevens

Wanneer je een afspraak maakt of iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

Schoonheidssalon Jomi slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en wij geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om je bestelling zo goed mogelijk te verwerken, hebben we wel eerst jouw gegevens nodig.

Schoonheidssalon Jomi is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die wij over jou hebben vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kun je contact opnemen. Wij zullen binnen één week mededelen welke persoonsgegevens wij verwerkt of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Voor- en achternaam, adres en woonplaats

Wij gebruiken de voor- en achternaam en de adresgegevens om de afspraak in te boeken of de bestelling bij de juiste persoon af te leveren.

Telefoonnummer

Mochten wij je willen informeren over je afspraak of bestelling, dan doen wij dit telefonisch of per e-mail.

Betaalgegevens

Je betaalgegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd, wij slaan deze dus niet op. De bank vertelt ons daarna alleen of je betaling gelukt is. Mocht je iets terugsturen, dan zullen wij je vragen om je betaalgegevens zodat wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

Mijn account

Je kunt op elk moment natuurlijk jouw gegevens bekijken en wijzigen. Wil je jouw gegevens verwijderen uit ons systeem? In dat geval kan je contact met ons opnemen via de contactpagina en dan maken wij dat voor jou in orde!

Privacybeleid:

Schoonheidssalon Jomi zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Schoonheidssalon Jomi. Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien je nog vragen hebt over het Privacybeleid van Schoonheidssalon Jomi kun je altijd even contact met ons opnemen.

Annuleringsvoorwaarden

Als u 48 uur of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits ik de tijd opnieuw kan invullen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan ben ik helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen.

De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen van Schoonheidssalon Jomi.

U kunt uw afspraak telefonisch of via de mail annuleren.

Tel. 06-28975349 of een bericht sturen naar verzorgingssalonjomi@hetnet.nl

Maak een afspraak

Persoonlijke verzorging is beslist geen luxe maar een noodzaak. Neem contact op om bijvoorbeeld een huidanalyse te laten maken.