Voor wat

HANDEN: De Botanical Beauty Body Scrub maakt handcrème overbodig. Bij dagelijks gebruik vermindert u de eeltvorming van uw huid, voorkomt u velletjes en worden de nagelriemen soepel. Kloven helen sneller en worden in de toekomst voorkomen. Eventuele wondjes worden gereinigd en genezen sneller. Kleine wratjes krijgen geen kans. De olie laat een 24 uur werkzaam filmlaagje achter, waardoor invloeden van buitenaf geen effect meer hebben op de huid ( waterafstotend). Eventueel aanvullen met Botanical Beauty Multi Use Oil en Botanical Body Butter.

VOETEN: Mooie, soepele hielen.Scrub uw voeten minimaal twee keer per week. De eeltvorming wordt aanzienlijk minder en nieuwe eeltvorming wordt voorkomen. Eventuele wondjes worden gereinigd en genezen sneller en kleine wratjes krijgen geen kans. De kans op voetschimmel wordt aanzienlijk verminderd. Zo verwent u uw vermoeide voeten met een ware verjongingskuur, waardoor uw voeten en hielen er gezond en verzorgd uitzien. Voor het slapen gaan de huid herstellen met de Body Butter of de Multi Use Oil.

LICHAAM: Douchegel, scrub en bodylotion in één. De Body scrub is ook heel goed onder de douche te gebruiken. U scrubt uw hele lichaam in, behalve het gezicht. Uw huid voelt direct zijdezacht aan en ruikt heerlijk. Geef vooral de knieën en ellebogen extra aandacht. Uw droge huid verandert in een zachte, soepele en stralend uitziende huid, waarbij u niet alleen de dode huidcellen wegspoelt, maar ook uw vermoeidheid. Aanvullen met Botanical Beauty Multi Use Oil en Botanical Body Butter.

GELAAT De facescrub is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige gezichtshuid. De zoutkorrel is fijner van structuur en daardoor uitermate geschikt als gezichtsscrub, deze zijn verkrijgbaar in de geuren Roos, Calendula Mandarijn, Lavendel en Rijstekiem (bij notenallergie). Begin met het voorhoofd, neus en kin en als laatste de wangen, vermijd de huid rond de ogen! Afnemen met onze speciale reinigingscompresdoek. Uw huid voelt zijdezacht en ook hier blijft net als bij de Body Scrub een beschermend laagje achter dat 24 uur lang een beschermend laagje geeft tegen invloeden van buitenaf.

MOOI BRUIN

  • 24 uur voor het zonnebaden scrubben.
  • Multi Use Oil voor het zonnebaden opbrengen.
  • Bodybutter als after sun gebruiken.

LET OP; de producten hebben GEEN UV factor.

DROGE EN/OF BESCHADIGDE HUID

  • Elke dag scrubben met bodyscrub.
  • Verzorgende olie op de droge huid.
  • Bodybutter voor op de beschadigde huid.
  • Herstelt en verzorgt de huid.

   

   

  

  

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service