Wimperlifting

LASH VOLUME LIFT

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Perfect Eyelash past deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. We maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LVL EN WIMPERPERMANENT?

Met wimperlifting via LVL liften wij uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling van Perfect Eyelash met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. We maken geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen, die wel gebruikt worden bij wimperpermanent! Wimperlifting met siliconenpads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Door het gebruik van de klemmen of rollers bij wimperpermanent ontstaan snel broze wimpers. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

LASH VOLUME LIFT, NATUURLIJKE WIMPERS KRULLEN

Lash Volume Lift is een kortdurende behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. Wimperextensions of mascara zijn dan niet nodig. De Lash Volume Lift is een kortdurende behandeling. De inwerktijd is 15 tot 30 minuten (afhankelijk van de soort wimper). Met Lash Volume Lift krijgt u een optimale lift van de wimpers! Beter dan bij een reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij  Volume Lift maken we gebruik van siliconenpads. Daarmee liften we de wimpers vanaf de wortel. Deze vorm blijft minimaal 6-9 weken behouden. De producten van Perfect Eyelash Lash Volume Lift zijn op keratine-basis, een natuurlijk eiwit.. Ook geschikt voor klanten die geen wimperextensions meer willen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, is dit een perfect alternatief! 

Wimperlifting

59,95


Incl. verven wimpers

69,95


Incl. verven wimpers en wenkbrauwen

75,00


Incl. verven wimpers en wenkbrauwen, wenkbrauwen modelleren

85,00


NI Wimperlifting incl. verven wimpers en wimper groei serum

119,90

 

Behandeling afspraak maken 
Telefonisch 06-28975349 
Mail verzorgingssalonjomi@hetnet.nl

   

      

   

   

@2018 Schoonheidssalon Jomi

Powered by TEB web service